Make your own free website on Tripod.com

Inhoud:

Getuigenissen van bedrogen mannen.


Getuigenis van:

Johan

Bert

Bart

Joseph

Alphonse

Dirk

Benny

Fred

Albert

Pat

Frederik


Wil je zelf je verhaal kwijt?


Getuigenissen

 • Johan's getuigenis

  Het begon allemaal heel onschuldig, toen ik me sneed bij het het scheren. Ik zocht een plakkertje om op de wonde te doen, maar vond die niet onmiddelijk. Ik zocht dus in de spullen van m'n vrouw, en tot m'n grote verbazing vond ik daar een verpakking van 'de pil'. Dit verbaasde me omdat we vier jaar geleden, nadat we drie kinderen hadden gehad, besloten hadden dat ik een vasectomie ging laten ondergaan. Zij had dus helemaal geen pil nodig. Het kon ook niet voor onze oudste dochter zijn, want die is nog te jong. Enfin, ik dacht er niet verder over na, maar m'n achterdocht was toch gewekt.

  Het tweede veelzeggende 'incident' gebeurde enkele weken later. Op een vrijdag ochtend merkte ik toen ze zich aankleedde dat ze (voor het eerst) het nieuwe rode lingeriesetje dat ik haar enkele maanden ervoor gekocht had aantrok.'s Avonds, toen ze terug kwam, had ze echter een zwart slipje en BH aan! Ik probeerde nog te hengelen naar mogelijke verklaringen zoals een ongelukje of misselijkheid of zo, maar dat was blijkbaar niet het geval. Die nacht ging ik zogezegd naar het toillet, maar in feite zocht ik in de waswmnd het rode slipje. Het was inderdaad vochtig, maar niet van urine, neen, daarvoor kleefde het teveel. Ik bracht het slipje naar m'n neus en rook eraan, en de onmiskenbare geur van sperma drong m'n neus binnen. We hadden al wekenlang geen sex meer gehad, het was dus duidelijk dat ze haar plezietrjes op een ander zocht. Ik kan gewoon niet beschrijven hoe groot de schok was toen ik dit realiseerde. Ik moet minutenlang met dat slipje in m'n hand gestaan hebben. Die nacht heb ik trouwens geen oog dicht gedaan. Toch heb ik haar niets verteld omdat ik het gewoon niet kon geloven, ik had geen absolute zekerheid. Allerlei verklaringen schoten door m'n hoofd. Misschien had ze van slipje veranderd met een collega, of misschien was een perverseling in de gymclub op haar werk in de weer geweest, wie weet?

  Het derde teken kwam er de week erop al. Vrijdag avond gaat m'n vrouw met haar vriendin Els kaarten. Ik ging zelf de kinderen afhalen van een of ander feestje toen ik in de file naast ons de auto van Els herkende. Ik probeerde naast haar te rijden, en inderdaad zij zat achter het stuur. Toen m'n vrouw terugkwam van haar (zogezegde) kaartavond vroeg ik haar hoe het geweest was. Ze antwoordde dat het plezant was geweest. Ik vroeg of Els het ook leuk gevonden was, en m'n vrouw antwoordde doodgemoederd dat Els bijna alle spelletjes gewonnen had. Die nacht ben ik opnieuw naar de badkamer gegaan en vond opnieuw haar slipje, dat zo mogelijk nog meer bezoedeld was door sperma van een andere man. Nu kon er geen twijfel meer zijn, mijn vrouw neukt met een andere man.

  Ik wou haar echter pas confronteren met de feiten nadat ik hen kon betrappen. Dus begon ik haar te schaduwen wanneer ik maar kon, maar ik moet toegeven dat ik haar de hele week niets verkeerd zag doen. Tot de vrijdag avond, de kaartavond. Ik wachtte haar op bij haar werk. Ze reed rechtstreeks door naar een hotel. Ik heb even gewacht, en heb toen een hele scene gemaakt in het hotel. Achteraf heeft ze het me bekend. Eerst wou ik onmiddelijk scheiden, maar nu weet ik het niet meer. Ten eerste zijn er de kinderen, en ten tweede wil zij helemaal niet scheiden. Haar minnaar is ook getrouwd en die wil z'n vrouw ook niet verlaten. M'n vrouw heeft dus geen hoop op een leven met hem. Trouwens ze zegt dat ze in feite nog steeds van me houdt. Dat weerhoudt haar niet van hem nog steeds geregeld te zien. Ze heeft beloofd van er binnenkort mee te stoppen. Hij moet immers in het buitenland gaan werken en hij gaat met z'n hele gezin verhuizen. Maar ondertussen gaan ze er stevig tegenaan. Nu dat ik het weet verbergen ze het helemaal niet meer. Ze gaan zelfs vaker met elkaar naar bed nu dat ik het toch weet, en nu ze nog maar enkele weken hebben. Het is zelfs zo dat haar minnaar gevraagd heeft of hij niet bij ons thuis kan komen in plaats van op hotel te gaan omdat dat toch veel begint te kosten (elke week een hotel kost inderdaad wel veel geld, het is trouwens meestal mijn vrouw die betaalt). Ik weet nog niet of ik dat ga toelaten, maar ik denk niet dat we gaan scheiden. Onze relatie houdt stand, buiten sex is er trouwens geen probleem. We gaan goed met de kinderen om, we gaan samen naar familie, we kijken samen naar televisie. We kunnen ook stilletjesaan terug lachen, ook al blijf ik gekwetst. We knuffelen terug (dat doet hij blijkbaar minder goed). Ze smeekt me van haar niet te verlaten, ze zegt dat ze van me houdt, maar dat ze ook nood heeft aan een stevige vrijpartij af en toe. Ik denk dat ik erop reken dat ze terug een trouwe echtgenote gaat worden nadat hij vertrokken is.

   


 • Bert's getuigenis

  Ik heb jou verhaal gelezen en ik zou willen reageren door mijn eigen verhaal te vertellen. Ik ben Bert en ben gescheiden. Ook ik heb onrechtstreeks gemerkt dat ze een ander had. Ze vroeg me of ik haar auto naar de car wash kon doen. Toen ik in de wagen zat zocht ik naar een vod onder de chauffeurszetel. Ik vond de vod, maar ook een (ongebruikt) condoom. Ik wist onmiddelijk hoe laat het was. Ook ik achtervolgde haar wanneer ze laat nog ergens naar toe ging, maar kon haar niet betrappen. Ik veronderstelde dan maar dat het iemand op haar werk was. Ik probeerde dan ook geregeld te bellen naar haar voor allerlei futiliteiten, kwestie van te zien waar ze ergens was. Ik merkte algauw dat ze tijdens de middagpauze niet op haar werk was (ze heeft nochthans slechts een klein uurtje middagpauze). Ik nam een dag verlof en ging met de auto van een college naar haar werk. Pil om twaalf vijftien vloog ze naar buiten, haar auto in, en stoof ze weg richting autostrade. Ik kon haar met moeite volgen. Ze reed de eerste parking in, parkeerde zich in een stil uithoekje, naast een andere wagen, stapte uit en ging in de passagierszetel van die andere auto zitten. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe ik zag dat m'n vrouw die andere man kuste, en onmidellijk wegdook om hem te pijpen. Nog geen minuut later was het blijkbaar al afgelopen, ze praatten nog even en verdwenen toen allebei. Ik was werkelijk woest. Ik voelde me werkelijk vernederd. Toch heb ik me ingehouden en haar haar verdiende vernedering teruggegeven. Enkele dagen later moesten we immers naar een feestje gaan. Op de terugweg reden we langs dezelfde parking als waar ik haar had betrapt. Zonder een woord te zeggen reed ik de parking op en zette me op precies dezelfde plaats als waar haar minnaar had gestaan. Ik zag de schrik in haar gezicht, maar alvorens ze iets kon zeggen, had ik m'n piet al uitgehaald, en eiste ik dat ze me dezelfde behandeling zou geven. Tot m'n grote verbazing deed ze het nog ook. Ze zei me achteraf dat het haar speet, maar dat hij haar verplicht had om hem bijna elke middag te pijpen, door te dreigen dat hij anders aan mij zou vertellen over het vluchtig avontuurtje dat ze drie maanden geleden op een feestje hadden gehad. Ze zei ook dat ze slechts éénmaal geneukt hadden. Ik heb toen zelfs naar hem gebeld dat het moest ophouden. Toch is onze relatie slechter en slechter geworden, tot m'n vrouw op een dag er genoeg van had en wegtrok. Later is ze een andere man tegengekomen, en nu is ze hertrouwd.

   


 • Bart's getuigenis

  Ik ben 36 jaar en gelukkig getrouwd. Mijn vrouw en ik zijn elkaar zeer trouw. Ik ben er echt vrij zeker van dat ze me nog nooit bedrogen heeft. Vroeger heb ik wel iets meegemaakt zoals jullie. Mijn toenmalig liefje heeft me waarschijnlijk wel bedrogen. Ik ben er achteraf toen ik het besefte echt slecht van geweest nadat het later af was geraakt. Ik heb me steeds afgevraagd of ze het gedaan had of niet, en met wie? We waren allebei student in Leuven, en toen het gebeurde stond ik er niet bij stil, maar later reconstrueerde ik de feiten, die volgens mij (achteraf) toch duidelijk waren. Ze kwam zondag in Leuven aan, en om een uur of zes ging ik vanuit mijn kot naar haar toe. Ze verschoot zich enorm toen ik voor haar kot stond (iets vroeger dan afgesproken). Ze vroeg onmiddelijk of ik iemand op de binnenkoer gezien had. Ik antwooordde negatief, en vroeg wie ik had moeten zien. Verward antwoordde ze dat haar vader haar had afgezet, en dat ze niet wou dat haar vader wist dat ik op haar kot kwam (achteraf leek dit vreemd omdat we haar moeder en grootmoeder aan zee hadden ontmoet, haar vader moet het van ons geweten hebben, toch viel me dit pas achteraf op). Later die avond merkte ik dat ze bij het uitkleden een maandverband gebruikte (achteraf is gebleken dat ze twee weken later zei dat ze ongesteld was, dus kon ze toen niet ongesteld geweest zijn, waarom dan het maandverband?) Die nacht moest ik echt aandringen om te mogen blijven slapen, terwijl ze anders maar al te graag had dat ik bleef slapen. Ze wou ook niets in bed. Na lang aandringen, en het urenlang masseren van haar borsten mog ik toch naar beneden om haar te beffen. Ze schoof het maandverband een beetje opzij, en ik mocht enkel aan haar klitje komen en niet lager (omdat ze zogezegd ongesteld was). Ze rook anders dan anders, ik kon toen de geur niet thuis brengen, maar later is ook dit laatste stukje van de puzzel duidelijk geworden (mijn vrouw houdt ervan om na het vrijen, wanneer ze niet is klaargekomen, met de hand tot een hoogtepunt gebracht te worden. Op een nacht vroeg ze, nadat ik in haar was klaargekomen, of ik haar met de mond wou klaarmaken. Aarzelend stemde ik toe. Ik likte haar en de specifieke geur van de mengeling van mijn eigen ejaculaat en haar vocht, die ik toen opsnoof herkende ik onmiddelijk, al kon ik het niet onmiddelijk plaatsen. Later die nacht herinnerde ik me het voorval met mijn vriendinnetje uit m'n studententijd. Ik moet de geur van haar haar en een andere jongen geroken hebben). De dagen daarop was ze zeer lief voor mij, en het viel me (achteraf) ook op dat haar vriendinnen op kot in die periode heel vriendelijk (bijna trootstend) waren voor mij. Het werd me duidelijk dat alle feiten erop wezen dat ze die dag extra vroeg naar Leuven was gegaan om het met iemand anders te doen. Ik verdenk twee ex-lieven van haar dat ze het waren. Een was paracommando, de andere was een medeleider uit de Chiro. Allebei komen ze uit haar dorp. Ze kwam ze dus geregeld tegen. Ze waren allebei goed in bed (heeft ze me ooit bekend), en in die tijd was ik maar een prutser in bed (er is ondertussen wel veel veranderd). De gedachte dat ik haar gelikt hebt enkele uren nadat ze met iemand anders was maakt me gewoon misselijk. Ook al heb ik het pas achteraf beseft, en ook had ik toen al een gelukkig sexleven met mijn huidige vrouw, toch heeft me dit diep gekwetst, en heb ik me een hele tijd onzeker gevoeld in bed. Mijn vrouw heeft er me bovenop geholpen, ook al wist ze van dit hele voorval niets. Ik heb het trouwens aan niemand verteld. Het doet deugd om het op deze manier te kunnen vertellen.


 • Joseph's getuigenis

  Ze zeggen dat vakantie en sex goed samen gaan, wel dat heb ik twee jaar geleden, op vakantie in Kreta, tot m'n grote schande moeten ondervinden. Ik ben 48 jaar oud, en m'n vrouw is er 46. Ik had haar waarschijnlijk een beetje verwaarloosd tijdens de vakantie, in ieder geval was ze op een avond nogal chagrijnig. Alhoewel ik weinig zin had gingen we toch uit naar een discotheek. Ik wou niet dansen, zij wel, en algauw hadden we ruzie. Ik ben toen kwaad weggelopen. Na een tijdje ging ik terug kijken, en ze was zwoel aan het dansen met een blonde jongeman, type rugzakreiziger. Ik bleef wat kijken en zag hoe zijn handen over haar billen gingen zonder dat ze hem tegenhield. Toen ben ik terug naar het hotel gegaan. Geen van de twee had me gezien. Ettelijke uren later kwam m'n vrouw in beschonken toestand de kamer binnen. Ze was te zat om nog een douche te nemen, en kroop onmiddelijk in bed. Ik trachtte nog met haar te praten, maar ze reageerde niet. Ze liet me ook niet toe dat ik haar aanraakte. Ze ging met haar rug naar mij gericht liggen. Ik kon dus enkel aan haar billen komen. Ik merkte op dat er heel wat zand was tussen de spleet van haar billen. Hoe kon het daar terecht gekomen zijn? Misschien was ze onwel geworden en was ze gaan zitten op het strand, niet ver van de discotheek? Maar hoe kwam het zand dan in haar bilspleet? De volgende morgen ging ik alleen ontbijten omdat ze haar roes wou uitslapen. Ik ging naar een terasje in het dorp om wat koffie te drinken en een croissantje te eten. Op het teras merkte ik de jongen van gisteren op. Hij was in een druk gesprek gewikkeld met een collega rugzaktoerist. Ik nam een tafeltje naast hen, ze wisten duidelijk niet wie ik was, en begon het gesprek af te luisteren. Het waren Nederlanders. Ik hoorde de andere jongen zeggen: "Ik begrijp niet hoe je het met zo'n oude koe kon aanleggen". Hij antwoordde daarop dat hij gisteren enorm geil was geweest, en eenderwat had geneukt als het moest. Hij voegde eraan toe: "Ik heb gisteren tenminste niet aan m'n piemel moeten trekken, suffe rukker!". Daar kon de andere niet veel tegen inbrengen, en hij begon dus vragen hoe de nacht verlopen was. Met een bonzend hard luisterde ik onopvallend mee. "Wel, het was een echte cockteaser. Eerst liet ze me overal voelen, maar toen ik meer wou weigerde ze. Ze had haar man nog nooit bedrogen, zei ze. Toen heb ik haar volgegoten met alcohol. Wanneer ze dronken genoeg was heb ik voorgesteld om even verkoeling te zoeken op het strand. Ze wou feitenlijk naar haar hotel maar ik heb haar toch kunnen overhalen. Eenmaal we daar waren wist ik dat ik haar poesje zou krijgen. Ik begon haar tieten te masseren. Eerst protesteerde ze, maar de slet nam even later zelf haar t-shirt uit! Ik heb haar onder haar rok gevingerd. Verder mocht ik niet gaan. Toen gebruikte ik de truc die altijd werkt bij getrouwde dames. Ik vroeg haar of ik haar mocht lekken. Ze twijfelde eerst, zoals te verachten was, maar toen ik zei dat ze op die manier haar man niet bedroog, ging ze wel akkoord. Ik deed haar rok naar omhoog en haar broekje naar beneden, en likte haar wel 10 minutenlang. Ik denk dat ze wel drie keer is klaargekomen". Toen ik dit hoorde realiseerde ik me dat ik m'n vrouw had verwaarloosd, ik had haar in geen weken meer gebeft, en als ik het al deed dan stopte ik na 1 orgasme. Hij vervolgde z'n verhaal: "Toen ik aanstalte maakte om haar te neuken, wou ze weer niet. Ze wou me wel aftrekken. Per slot van rekennig was zij al klaargekomen. Ik liet haar zelf m'n broek losknopen en naar beneden zakken. Aarzelend nam ze hem in de hand. Eerst rukte ze zachtjes dan sneller en sneller. En toen werd ze me daar geil, man! Niet te geloven. Ze nam hem in haar mond en pijpte me heel lang en toen vroeg ze me om haar te neuken. Heb ik me daar even die Belgische trut suf geneukt!" Ik realisserde me dat er nu geen enkele twijfel meer kon zijn, en dat het wel degelijk over m'n eigen vrouw ging. Achteraf heb ik m'n vrouw om meer uitleg gevraagd, en ze heeft vrijwel onmiddelijk bekend. Ze zei dat ze al een paar dagen geil was, en dat hij haar dronken had gevoerd. Ze had wel geen hoge dunk van z'n prestaties. Ze gaf toe dat hij haar lang en goed had gebeft, maar voor de rest klopte z'n verhaal niet. Hij had haar onmiddelijk geneukt, maar was al na een halve minuut in haar klaargekomen. Hij was wel groot geschapen, zei ze. Ik heb me wekenlang slecht en bedrogen gevoeld. Ik heb bij mezelf gemerkt dat ik er pas tegenkon nadat we het uitgepraat hadden. Ik ben me pas rustig gaan voelen nadat ik haar gezegd heb dat ze van mij mocht met andere mannen naar bed te gaan. Zelf heb ik haar trouwens verschillende keren bedrogen. Ik voel me nu beter omdat ze me niet meer kan bedriegen, ik heb haar immers de toelating gegeven. Sindsdien heeft ze het nog niet gedaan. Ze heeft helemaal geen behoeft om dat te doen. Enkel wanneer we op vakakantie zijn, begint er iets te kriebelen!

   


 • Alphonse's getuigenis

  Bij mij kwam er helemaal geen poespas bij kijken. Op een dag kwam ik thuis van het werk, en het huis was leeg, en m'n vrouw was weg. Ze had een briefje gelegd dat ze bij haar nieuwe vriend ging wonen. Later heeft m'n buurman verteld dat het al twee jaar aan de gang was. Iedereen in de buurt wist, behalve ik. Zelfs in mijn eigen familie wisten sommigen het. Ik heb geen vertrouwen meer in vrouwen. Ik woon alleen, en dat lukt ook.


 • Dirk's getuigenis

  Ik ben een notaris van iets over de 50. Mijn vrouw en ik hebben beiden een goed inkomen, we wonen in een rijke buurt, en ik denk dat we allebei gelukkig zijn. Mijn vrouw is van goede stand, en ze heeft zich in bed altijd preuts gedragen. Onlangs is daar verandering gekomen, toen ik haar in ons tuinhuisje betrapte met de zoon van de buurman! Het was me namelijk al opgevallen dat ze de laatste tijd zo vaak in de tuin werkte of ging wandelen. Toen haar vriendin belde wou ik haar onze GSM doorgeven in het tuinhuisje. Toen ik daar aankwam zag ik door het raam hoe ze op haar knieen lag terwijl ze de zoon van de buurman lag te pijpen. Ik zette de telefoon af en ging dichterbij kijken. Hij masseerde haar grote tieten en beledigde haar de hele tijd. Ze genoot ervan om zich te laten uitmaken voor vuile hoer, pijpster, neuktrut enzovoort. In plaats van kwaad te worden werd ik enorm opgewonden. Ik heb hen dan ook niets gezegd, en rustig toegekeken hoe de jongen m'n vrouw op z'n hondjes te grazen nam. Hij was werkelijk enorm geschapen, en ze genoot er zichtbaar van. Die nacht heb ik haar geneukt. Tijdens het neuken begon ik haar plots uitmaken voor geile snol. Ze was geshockeerd door m'n woordgebruik. Toen ik haar keihard verder neukte terwijl ik haar vertelde dat ze er geen bezwaar tegen had gehad toen het de buurjongen was verschoot ze enorm. Maar toen ik heb ik haar verplicht om luidop te vertellen wat er allemaal gebeurd was. Ondertussen bleef ik verder pompen. Sindsdien is ons sexleven enorm verbeterd, ook al ziet ze de jongeman niet meer.

   


 • Benny's getuigenis.

  Mijn vrouw heeft het blijkbaar ook moeilijk in de vakantieperiode. Ik herinner me nog goed de vakantie van 3 jaar geleden. We waren in een tent in een camping in Spanje. Na enkele dagen zei m'n vrouw tegen me dat ze ging joggen. Ik was hierover zeer verbaasd aangezien ze daarvoor nooit aan sport gedaan had. Maar ik vond het goed aangezien m'n vrouw nogal aan de mollige, zeg maar dikke, kant is. Zo werd het haar gewoonte om tijdens m'n siesta in de namiddag haar trainingspak te gaan aandoen om te gaan lopen. Op een dag hoorde ik dat enkele jonge meisjes die een staanplaats hadden naast ons zeer luide muziek aan het spelen waren. Aangezien ik toch niet kon slapen, besloot ik een rondje mee te lopen met m'n vrouw. Ik deed rap m'n loopschoenen aan, maar m'n vrouw was al vertrokken. Ze kon nog niet ver zijn, dus ik liep langs het paadje dat ze altijd gebruikte. Al snel zag ik haar voor me lopen. Ze ging traag, en het was eerlijk gezegd geen mooi zicht. Haar training was veel te strak rond haar dik lichaam. Het verbaasde me dat ze dit uren per dag kon volhouden. De eerste keer was ze maar een een goed half uur weggeweest, maar al snel was ze een uur tot twee uren en gisteren zelfs twee en een half uur weg. Al snel werd me duidelijk waarom. In plaats van uit de camping te lopen naar het bos toe, ging ze naar het andere uiteinde van de camping, en ging een andere tent binnen! Ik vroeg me af wat dit te betekenen had. Ik naderde de tent. Ik hoorde eerst gelach en dan gekreun! Ik keek rond mij, en ik stelde vast dat er niemand in de buurt was. Ik hurkte me en deed een luikje dat als raampje diende in de tent opzij. Wat ik toen zag was gewoon onwaarschijnlijk. M'n vrouw zat op een krukje terwijl zowel links van haar als rechts van haar twee jonge fransmannen stonden met hun broek op de enkels. M'n vrouw was hen simultaan aan het masturberen! Ik was nog niet van m'n verbazing bekomen of ze nam de pik van een van de twee jongens doodleuk in haar mond, terwijl ze de andere niet losliet. Die laatste begon trouwens aan haar kleren te frunikken, en in geen tijd was ook zij poedelnaakt. Ze deed zelf haar benen open, en de jongen wist onmiddelijk wat hij moetst doen. Hij bukte zich en begon haar te beffen alsof het de doodnomaalste zaak was van de wereld. Ze kreunde zachtjes en pijpte de andere sneller en sneller. Deze laatste masseerde ondertussen haar immense tieten. Ik moest erbij gaan zitten, ik was geschokt, maar toch kon ik m'n ogen niet van het schouwspel afhouden. De gehurkte jongen was op z'n knieen gaan zitten een bleef verder beffen. Na enige tijd begon hij haar buik te kussen en naar haar tieten te gaan met z'n mond. Ondertusen swabberde z'n halfstijve pik vervaarlijk rond ter hoogte van de kut van m'n vrouw. Plots zag ik haar hand naar beneden gaan, en zonder boe of ba stak ze de lul in haar poes. Toen de beide jongens waren klaargekomen ben ik snel terug naar de tent gegaan. Ik heb haar de volgende dagen nog bespied, maar ik heb er nooit iets van gezegd!


 • Fred's getuigenis (reactie op Alphonse)

  Ook bij mij was er helemaal geen poespas bij. Ik kwam vroeger thuis van het vissen, en hoorde hevig gekreun uit de woonkamer. M'n vrouw was helemaal naakt, en werd door een oudere man stevig geneukt. Ik heb ze allebei buitengesmeten en we zijn gescheiden.


 • Albert's getuigenis

  Het was m'n eigen fout. Ik had m'n vrouw bedrogen, en dan nog wel met haar beste vriendin. Ze zou revanche nemen, en hoe. Eerst was ze woedend. Toen bleef ze de hele nacht weg, en ik wist niet waar ze was. De volgende ochtend kwam ze moe maar tevreden naar huis. Ik dacht dat ze een nachtje was gaan stappen om haar woede te bekoelen. niets was minder waar. Zonder iets te zeggen prikte ze een bladje papier op het prikbord in de keuken. Het was een lijst met een zestal namen op, namen van mijn beste vrienden. De eerste naam was doorschrapt. Ik begreep er niets van en zij weigerde met me te praten. De nacht daarop bleef ze ook weg, ze kwam pas tegen de middag naar huis. Ze ging zonder een woord te zeggen recht naar de keuken en schrapte, met een brede glimlach, de nummers twee en drie van het lijstje. Ik was ten zeerste benieuwd wat dit allemaal te betekenen had. Toen ik later op de avond zelf naar cafe ging om te gaan biljarten waren m'n vrienden eerst zeer stil tegen me, vooral de vrienden wiens namen doorstreept waren durfden me niet in de ogen tekijken. Na enkele pintjes begonnen sommige steeds meer toespelingen op sex, overspel, en vooral ontrouwe vrouwen te maken. Algauw moest één van hen toegeven wat er gebeurd was. Blijkbaar had m'n vrouw het plan opgevat om al m'n vrienden te verleiden en erme naar bed te gaan. Ben, bv. m'n beste vriend nota bene, vertelde aan iedereen die het maar wou horezn dat m'n vrouw hem in de toiletten van een discotheek gepijpt had. Dirk, een andere 'vriend' had haar in de auto gepakt. Met Eric was ze op hotel geweest. Ze had het hele gebouw bij elkaar geschreeuw, zei hij. sindsdien is m'n leven een hel. Niet alleen heeft ze de hele lijst afgewerkt. Ze heeft de smaak te pakken. Ze neukt nu ook met mannen die ik niet ken. Sommige van m'n vrienden, die een goede 'beurt' hadden gemaakt, mochten blijkbaar nog eens terugkomen. Ze lachen me constant uit, ze vragen hoe het met m'n vrouw gaat, en of ik haar nog eens voor hen kan 'boeken'. M'n vrouw houdt ervan om me te vernederen. Zo nodigde ze tijdens de voetbal, haar favoriet Eric uit. Er belde iemand en ik was verrast hem te zien. Plots daagde m'n vrouw op en troonde hem naar boven. Tijdens de hele wedstrijd hoorde ik haar gekreun en het harde gebonk en gepiep van het bed. M'n vrouw zegt dat ze, nu ze wat meer ervaring heeft, doorheeft dat ik geen fantasie en geen uithoudingsvermogen heb. Ze zei ook dat ik het kleinst geschapen was van alle mannen die ze sindsdien gehad heeft (en dat moeten er een twintigtal zijn). En het erge is dat ze dat allemaal ook aan hen zegt.


 • Pat's getuigenis

  Het is begonnen voor kerstdag. Op een dag vroeg ik ,mag ik je gsm eens gebruiken waarop ze antwoordde neem hem gerust. Ik nam haar gsm en ik haalde de gsm uit het beschermhoesje en plots viel er een briefje uit. Ik vroeg wat is dat? Ooh niets, dit is voor de kinderen naar toe te brengen als we eens weg moeten. Ik vroeg van waar komt dat? Dit komt van een meisje op mijn werk die aan de band werkt, Nadine. Ik vroeg 2 minuten nadien hoe heette dat meisje ook al weer, Patricia. Na 5 min vroeg ik de dezelfde vraag, Brigitte. Dit was al niet normaal dus wat doe ik, ik doe een onderzoek naar dit adres. Ik bel en kom dit teweten....ik heet s.g en ben getrouwd mijn vrouw werkt niet ik werk op ...x..... Mijn vrouw werkte ook op ...x.... Dit was haar eerst leugen en dit deed mij nadenken. Normaal moet ze van 16uur tot 20uur werken . Van haar werk tot thuis is ongeveer 20 min rijden maar doet er meest al een 1uur tot 1uur30 over? Tussen de kerst en nieuwjaar moet ze zogezegd van 16uur tot 20uur werken. Voor de aardigheid bel ik naar haar werfleidser en vraag haar uren. Van 14uur tot 16uur45 moest ze werken. Leugen nummer 2. Op een dag 4/1/99 zei ze tegen mij ik ga slapen bij mijn vriendin in Turnhout. ik zei geen probleem maar mag ik de telefoon nummer van haar vriendin hebben als er iets met de kinderen gebeurt dan kan ik bellen. Nee, je kunt mij op mijn gsm bellen. Ik zei dan dan kan ik je wel bereiken maar dan weet ik niet of je daar wel bent. Dat ik de telefoon nummer niet mocht hebben vond ik al vreemd, daar steekt meer achter. Ik ben natuurlijk ook niet dom. Voor de eerste keer ben aan haar werk gaan staan met een andere auto. En als resultaat ze kwam van haar werk en recht naar die s.g. Ze parkeerde haar auto een paar meter verder en ging bellen aan de deur en keek naar links en rechts of dat niemand haar zag, maar ik wel. ik belde haar op haar gsm en ik vertelde dat ze niet bij haar vriendin was. ze vloog uit aan de telefoon en verweet mij . Leugen nummer 3. Op een dag vond ik een liefdesbrief,toevallig. Ik citeer "liefste zoetje ik heb u net gemist op 28/12/98 ik heb al hard gewerk en ..a.. ook,maar is even weg" Ik vraag aan haar wat heeft dit te betekenen. Dit kan toch aan u geschreven zijn of niet. Ze heeft nog nooit zoetje tegen mij gezegd. Ik ga ervan uit dat dit weer een leugen is. Op een dag vraag ik haar auto,geen probleem maar eerst een pakje uit halen dat onder haar stoel lag. Een fles reuk zo te zie en ik vraag voor wie is dit. Ooh moest ik afhalen voor iemand van mijn werk. Ik wist al meer dan genoeg maar alles leidde naar 1 persoon die s.g. Ik vroeg of ze al gebeld heeft naar zijn nummer, Neen ik ken die nummer niet. Ik laat de nummer bij Belgacom na trekken en het resultaat was die nummer van s.g. Dit was ook weer een leugen. Na veel praten en zeveren kwam ze tot de vraag, dit is toch zoals in de film of niet, scheiden.ha ha. Waar haalt ze het in haar hoofd. We hebben 2 kinderen 4 en 5 jaar. Voor de kinderen wil ik het niet doen bij elkaar blijven. Ik heb er op geantwoord we moeten op zijn minst opnieuw proberen voor de kinderen, dan kunnen we het ons niet kwalijk nemen als het niet lukt. Dit drong toch door in haar klein verstandje. Ik geef je een tweede kans zegt ze, wie geeft hier een tweede kans? De dag nadien kwam ik vroegen thuis en was ze nog thuis. Ze was weer een liefdes brief aan het schrijven, is dit nog normaal of niet? Na wat zeveren en zagen begreep ze toch dat dit niet goed is en vroeg voor nog een kans. Ik mag haar niet aanraken niet aanzien, wat een hel, maar waar moet ik heen? Ik blijf nog thuis want mijn huis en de kinderen geef ik niet op, ook al is het een hel. Zij zal dan maar moeten opstappen als het haar niet aanstaat. Ik kan nog uren blijven schrijven maar dan kom ik niet toe met 100 bladzijden. Ik kan een roman schrijven van dit gebeuren maar waar stopt dit? Sorry voor de schrijf fouten maar ik ben ook maar een mens.


 • Frederik's getuigenis

  Op keer hoorde ik m'n vrouw aan de telefoon praten met haar zus. Ze wist niet dat ik kon haar kon horen. Uit het gesprek kon ik afleiden dat ze allebei over hun respectievelijke minnaar aan het praten waren. Ik heb haar ermee geconfronteerd en ze heeft onmiddelijk toegegeven. Ik ben enkele weken later verhuisd. Ik wil haar niet meer zien.


Heb je zelf iets dergelijks meegemaakt met je vrouw of je vriendin, mail het dan aan me, en dan zorg ik ervoor dat het op deze bladzijde terecht komt. Gebruik liefst geen echte namen en plaatsnamen wanneer het te duidelijk wordt over wie het gaat. Probeer ook vulgair taalgebruik te vermijden (enkel als het functioneel is, dan is het ok ;-). Dit kan gebeuren door naar mij te e-mailen (Johan.kiebooms@yahoo.com).

Johan

Johan.kiebooms@yahoo.com

België